KAHVALTILI BİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI

2015-2016 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı münasebetiyle ve 12-14 Kasım 2015 tarihinde yapılması planlanan "Geleceğe Taşköprü'den Bakış" çalıştayı öncesinde  Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN, Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sezgin AYAN  ve  Sayın Genel Sekreter Yardımcı Vekilimiz  Okan KESKİN'in katılımıyla Yüksekokulumuzda birlik beraberlik ve dayanışma kahvaltısı gerçekleşmiştir.

Kahvaltıdan sonra eğitim-öğretim ve akademik çalışmalar hakkında bilgi alış-verişinde bulunuldu. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN hocamızın ayrılmasının ardından Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sezgin AYAN hocamız çalıştayın programlanması ile ilgili çeşitli tavsiyelerde bulundu ve Okulumuzun bütün birimlerini gezerek incelemeler yaptı.